فروش آنلاین محصولات جلبک اسپیرولینا

سفارشات بیش از 80000تومان ارسال رایگان میباشد.

  • مـــعـــجــزه جــلــبک را بــــاور کـــُـن!

    محصولات صد در صد گیاهی جلبک اسپیرولینا

  • تا تاریخ 1398/10/30سفارشات بیش از 80000تومان ارسال رایگان می باشد

    ارسال سفارشات در روزهای شنبه ، دوشنبه ،چهارشنبه

روغن جوجوبا چیست |خواص آن برای مو و پوست

۴۰,۰۰۰ تومان

0 out of 5

خواص:

  • رفع تیرگی دور چشم
  • نرم کننده لب
  • پاک کننده پوست

مقدار:15 میل

نحوه مصرف: روغن جوجوبا را روزانه 2 مرتبه به مناطق مورد نیاز بزنید.

توضیحات

روغن جوجوبا چیست |خواص آن برای مو و پوست

«روغن جوجوبا» (Jojoba oil) روغنی مایع است که از دانه‌ی گیاهی به همین نام گرفته می‌شود.

درختچه‌ی جوجوبا یا هوهوبا بومی مناطق جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است.

این روغن از گذشته‌های بسیار دور توسط بومیان این مناطق مصرف دارویی داشته.

سرخ‌پوستان آمریکا آن را به عنوان درمان زخم و کبودی استفاده می‌کردند.

امروزه روغن جوجوبا تبدیل به یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان آکنه، پسوریازیس، آفتاب‌سوختگی و زبری پوست شده است.

برخی هم برای درمان ریزش مو از این روغن استفاده می‌کنند، چرا که می‌تواند رویش مو را تحریک کند.

غدد چربی پوست یا غدد سبابه، غددی میکروسکوپی‌اند که چربی طبیعی پوست یا سبوم را تولید می‌کنند.

بافت و عملکرد سبوم بسیار شبیه به روغن جوجوبا است.

با افزایش سن ترشح چربی طبیعی پوست به مرور کم می‌شود و به همین دلیل دچار پوست خشک،

موی خشک و حتی شوره و خارش سر می‌شویم. روغن جوجوبا برای پوست نقش سبوم را بازی می‌کند.

دانه‌های جوجوبا از نظر ظاهری، کمی شبیه به دانه‌های قهوه هستند؛

اما اغلب بزرگ‌ترند و همه شبیه به هم نیستند.

ساختار روغن جوجوبا با دیگر روغن‌های گیاهی تفاوت دارد؛

چراکه این روغن در اصل نوعی موم اشباع‌نشده است.

روغن جوجوبا به عنوان یک موم در محافظت، کنترل رطوبت و نرم کردن پوست و مو بسیار مفید است.

به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع‌نشده،

این روغن در دمای اتاق کاملا به شکل مایع درمی‌آید

و برخلاف روغن‌های دیگر عمر طولانی دارد و زود فاسد نمی‌شود.

همین موضوع یکی از ویژگی‌هایی است که این روغن را تبدیل به گزینه‌ی خوبی برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی می‌کند.

با استفاده از این روغن داروسازان نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده‌ی شیمیایی به میزان زیاد نخواهند داشت.

همچنین، روغن جوجوبا منبع خوبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله ویتامین E، ویتامین B کمپلکس، سیلیکون، کرومیوم، مس، و زینک است.

این روغن ۸۲ درصد ید دارد و همین ماده است که روغن جوجوبا را به یک التیام‌بخش خوب تبدیل می‌کند.

اسیدهای چرب این روغن هم شامل ۱۳.۶ درصد اسید اوره، ۷۱.۳ درصد اسید گادئولیک و ۱۱.۲ درصد اسید اولئیک می‌شود.

این روغن آبرسان است، به این معنی که هم پوست را نرم و هم از تحریک آن جلوگیری می‌کند.

خشکی پوست به دلیل کم‌آبی لایه‌های بالایی پوست اتفاق می‌افتد.

روغن جوجوبا برای پوست مانند یک لایه محافظ عمل و علاوه بر آب‌رسانی، رطوبت را درون این لایه حفظ می‌کند.

می‌توانید از این روغن طبیعی برای تمام نقاط بدن مثل صورت، گردن، دست‌ها، پاها و حتی موها استفاده کنید.

خواص روغن جوجوبا برای پوست

غدد چربی پوست یا غدد سبابه، غددی میکروسکوپی‌اند که چربی طبیعی پوست یا سبوم را تولید می‌کنند.

بافت و عملکرد سبوم بسیار شبیه به روغن جوجوبا است. با افزایش سن ترشح چربی طبیعی پوست به مرور کم می‌شود و به همین دلیل دچار پوست خشک، موی خشک و حتی شوره و خارش سر می‌شویم.

روغن جوجوبا برای پوست نقش سبوم را بازی می‌کند.

از طرف دیگر، در سنین رشد و زمانی که دچار اختلال‌های هورمونی می‌شویم، ترشح سبوم افزایش پیدا می‌کند.

این اتفاق منجر به پوست چرب، جوش و آکنه می‌شود.

روغن جوجوبا می‌تواند این چربی اضافه را کنترل و از تشکیل لایه‌های چسبنده روی پوست جلوگیری ‌کند.

این مزیت روغن جوجوبا را تبدیل به یک درمان خانگی خوب برای جوش و آکنه و البته یک درمان طبیعی برای اگزمای پوستی می‌کند.

فواید روغن جوجوبا برای مو

این روغن برای مو هم بسیار مفید است؛

چراکه رطوبت از بین رفته‌ی مو را جبران می‌کند، باعث بهبود بافت مو می‌شود و خشکی پوست سر و شوره را از بین می‌برد.

می‌توانید از این روغن برای درخشنده‌تر کردن و از بین بردن وز موها استفاده کنید.

این روغن گزینه‌ی بسیار بهتری نسبت به نرم‌کننده‌ها و دیگر محصولات آرایشی و بهداشتی مو است؛

چراکه همگی آن‌ها از ترکیبات شیمیایی ساخته شده‌اند و به مرور موهای شما را خشک‌تر و وزتر می‌کنند.

کافیست برای باز کردن گره موهای خود، چند قطره روغن جوجوبا روی برس خود بریزید و سپس موها را برس بکشید.

با این کار برس شما نرم‌تر و روان‌تر حرکت می‌کند و باعث شکستن یا کنده شدن موها نمی‌شود.

یکی دیگر از فواید روغن جوجوبا که در چند سال اخیر توجه زیادی به آن شده است،

کمک به درمان آلوپسیا یا طاسی منطقه‌ای سر است

که طی آن موها به دلیل عفونت قارچی یا آسیب دیدن پیاز و فولیکول مو از بین می‌روند.

تحقیقات نشان داده است که آروماتراپی در درمان آلوپسیا و ریزش مو مؤثر است.

در یکی از تحقیقات در دانشگاه پزشکی مریلند متوجه شدند که ماساژ دادن پوست سر توسط ترکیبی از چند روغن طبیعی باعث تقویت رشد مو می‌شود.

روغن‌هایی مانند روغن اسطوخودوس، روغن رزماری، روغن آویشن و روغن سدر،

روغن‌هایی هستند که تاثیر آن‌ها در این زمینه ثابت شده است.

کرم دور چشم حاوی روغن آرگان

اگر روغن آرگان را با مقداری روغن جوجوبا، 10 قطره روغن دانه هویج و 10 قطره روغن ویتامین E ترکیب کنید یک کرم دور چشم حاوی روغن آرگان دارید که می توانید هر روز صبح برای رفع چین و چروک دور چشم استفاده کنید.

اینستاگرام کافه سبز را از اینجا دنبال بفرمایید

اطلاعات بیشتر

وزن 100 g
ابعاد 10 × 10 × 10 cm

دیدگاه

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است

اولین دیدگاه برای این کالا را شما ثبت کنید

*

18 − پانزده =

درصورتیکه ساکن شهر اصفهان هستید، سفارشات شما در همان روز به محل ارسال می‌گردد.
هزینه پیک برای سفارشات بالای 100000 تومان بصورت رایگان محاسبه می‌شود. درصورتیکه ساکن شهرستان هستید،سفارشات طی 48الی 72 ساعت ارسال خواهد شد

اصفهان،میدان لاله ، ابتدای خیابان لاله شمالی

09103461917

09103461917

درباره کافه سبز

فروشگاه اینترنتی کافه سبز فعالیت خود را از سال ۱۳۸۰ در جهت افزایش حداکثر رضایتمندی مشتریان عزیز در سرتاسر کشور آغاز نمود و با عرضه محصولات گیاهی جلبک اسپیرولینا با قیمتی مناسب و خرید سریع و آسان در تلاش است تا همه مشتریان از تمامی مراحل خرید خود راضی باشند.
Top